Over ons

Badeend Evenementenverhuur is hét startpunt voor uw Evenement, Bedrijfsfeest, Open Dag, Feestdag of Feestavond!

U kunt bij ons terecht voor het huren van alles om uw feest of evenement tot een succes te maken. Dit verzorgen wij vanuit onze vestigingsplaats Opende voor klanten uit Friesland, Groningen en Drenthe.

Organiseert u een sportevenement, buurtfeest, bedrijfsfeest of een vrijgezellenfeest? U bent bij Badeend Evenementenverhuur aan het juiste adres.

Wij verhuren professionele tenten en prachtig meubilair. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor leuke attracties, heaters, gas barbecues en ander partyverhuur artikelen. Onze producten zijn geschikt voor ieder soort evenement,

Ontvangt u 10 of 200 gasten? Wij zorgen ervoor dat u alle benodigheden heeft om het tot een groot succes te maken.

Groot door klein te blijven

Badeend Evenementenverhuur is een kleine organisatie waardoor u te maken heeft met korte lijnen en een persoonlijk contact. Vele klanten schatten dit op waarde. Met grote zorg werken wij mee aan het gezamenlijke doel: “uw Evenement tot een succes maken”Door middel van persoonlijke service, scherpe prijzen, iedere aanvraag op maat te behandelen en een breed aanbod zijn wij snel een toonaangevend verhuurbedrijf aan het worden voor Groningen, Friesland en Drenthe. Wij inspireren en adviseren u graag!

Openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Doordeweeks van 9.00 – 17.00 uur. Zaterdag en zondag op afspraak.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.